Uw mening wordt gevraagd

Goois Natuurreservaat

Enquête recreatieonderzoek

GNR

Wie van de natuur wil genieten is aan het goede adres bij het Goois Natuurreservaat. Heidevelden, zandverstuivingen, bossen en graslanden om eindeloos in te wandelen, fietsen of om paard te rijden. Je kunt gebruik maken van afwisselende routes door de typisch Gooise landschappen.

Het Goois Natuurreservaat (GNR) wil dat iedereen kan genieten van de natuur zonder dat dit overlast veroorzaakt voor andere bezoekers of schadelijk is voor de natuur. Daarom starten we een recreatieonderzoek. We zijn benieuwd naar jouw ervaring als bezoeker. Help je ons mee? Vul dan deze enquête in en maak kans op een leuke prijs. Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt.

Alvast hartelijk dank!

Categorieën