Fietsersbond reikt 4 prijzen uit

Gooise Meren beste middelgrote fietsgemeente

Prijsuitreiking op 6 april, 12:00 uur

Wiel-png25

In 2021 vulden ruim 48.000 fietsers de enquête voor Fietsstad 2022 in. Hun waardevolle mening heeft er grotendeels voor gezorgd dat de volgende gemeenten in de prijzen zijn gevallen: Zoetermeer (beste grote gemeente), Gooise Meren (middelgrote gemeente), Schiermonnikoog (kleine gemeente) en de snelste stijger ten opzichte van 2020 is Alphen-Chaam.

De gemeente Gooise Meren is door fietsers uitgeroepen tot beste middelgrote fietsgemeente onder andere omdat fietsers gelukkig worden van het fietsen in hun gemeente, er voldoende fietsparkeerplekken aanwezig zijn en de fietsroutes goed verlicht zijn.

Om de fietsers te bedanken die hun mening hebben gegeven, organiseert de Fietsersbond samen met de gemeente op 6 april de uitreiking. Op www.fietsstad.nl vind je alle informatie over de uitreiking. Fietsers in onze gemeenten die de enquête hebben ingevuld, ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

 

Categorieën