Foutje in de nieuwsbrief

Hart voor BNM wil afsluitbare stallingen

Enige partij die de noodzaak voor fietsenstallingen bij appartementen benoemd

Knipsel

Wie werkt maakt fouten en dat gebeurde dan ook bij het doorzoeken van de programma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wij hadden aangegeven dat geen enkele partij werkt maakt van het realiseren van goede en afsluitbare fietsenstallingen bij appartementsgebouwen. Vanuit de Fietsersbond vinden wij dit heel belangrijk, want hoe kun je nu iemand huisvesten op een veelal klein oppervlak terwijl goede stallingsmogelijkheden ontbreken? En toch gebeurt dit in Gooise Meren. Dat is natuurlijk echt niet van deze tijd. Dit onderwerp leefde in het geheel niet bij de politieke partijen gedurende deze raadsperiode. Maar toch……wij hadden wat over het hoofd gezien. Hart voor BNM meldt dit onderwerp als enige expliciet in haar verkiezingsprogramma.

Categorieën