Na klachten van de Fietsersbond

Nieuwe paaltjes Voormeerpassage

Nieuwe paaltjes zijn beter zichtbaar

Voormeerpassage_paaltje_nieuw

Na de opening van de Voormeerpassage werden wij verrast door gevaarlijke paaltjes aan weerszijde van de tunnel. De paaltjes hadden scherpe randen waaraan een fietser zich ernstig had kunnen verwonden. Bovendien waren deze paaltjes ook slecht zichtbaar omdat de tunnel en de toeritten niet verlicht zijn. De reflectie was bovendien erg slecht. De gemeente heeft de paaltjes na onze melding weer verwijderd.

Deze week zijn er nieuwe paaltjes geplaatst welke veel minder onveilig zijn voor de fietser. De paaltjes zijn nu geplaatst in een duidelijke middenstreep en reflecteren bovendien veel beter. Wij zijn blij dat de gemeente snel heeft ingegrepen.

 

Categorieën